Dežurni telefon od 9 -17 sata

Hrvatske: 051-898000
iz inozemstva: 00385-51-898000

Pitanja o ponuđenim objektima za odmor

Pitanje: Što moram ponijeti?
Odgovor: Kod kuća za odmor, apartmana, mobilnih kućica i šatora: krpe za posuđe, ručnike za kupaonicu i plažu, posteljinu morate ponijeti sa sobom, osim ako nisu uključeni u cijenu ili se na zahtjev mogu rezervirati na licu mjesta. Općenito, posebnu opremu kao što su aparat za kavu, kuhalo za jaja, začine, sredstva za čišćenje, kuhinjski ili toaletni papir morate ponijeti sami, ako oni nisu navedeni u ponudi. Iznimke su navedene u opisu objekta ili pod uvjetima najma.
Pitanje: Kako je kuhinja opremljena ako nema dodatnih informacija?
Odgovor: U načelu je kuhinja opremljena posuđem i priborom za jelo za navedeni broj osoba. U standardnu opremu spadaju električni ili plinski štednjak i hladnjak. Električni uređaji poput aparata za kavu ili tostera ne stoje uvijek na raspolaganju, a štednjak se obično sastoji od dva plinska plamenika ili električnih ploča, a obično je dostupna i pećnica, sto međutim nije obavezno.
Pitanje: Da li je kuhinja opremljena posuđem i priborom za jelo?
Odgovor: Da, u pravilu je kuhinja opremljena posuđem i priborom za jelo prikladnim za odgovarajući broj osoba.
Pitanje: Stoji li mi u objektu na raspolaganju posteljina?
Odgovor: Općenito sve cijene uključuju posteljinu. Međutim, svaki iznajmljivač ima svoja pravila. Ove iznimke možete pronaći u opisu objekta pod stavkom "Ponude i napomene". Ako nema podataka, posteljina je dostupna i besplatna. Sollten dort keine Angaben sein, so ist diese vorhanden und kostenlos.
Pitanje: Da li je raspoloživ privez za plovilo?
Odgovor: Na raspolaganju stoji sve što je navedeno u opisu. Ukoliko privez za plovilo nije naveden, iznajmljivač tu uslugu ne može niti ponuditi. To ne isključuje mogućnost postojanja istog u blizini smještaja. Rado ćemo se za Vas besplatno raspitati. Nähe einer befindet. Gern fragen wir für Sie kostenlos nach.
Pitanje: Ako je objekt prikladan za 5 osoba, mogu li u njemu boraviti 5 odraslih i beba?
Odgovor: Ne. U broj osoba su uključene i bebe. Ali rado ćemo provjeriti bi li se iznajmljivač složio s tim te hoće li doći do promjene cijene.
Pitanje: Da li je dječji krevetić raspoloživ, ako ne stoji u opisu?
Odgovor: U načelu NE. Ipak, mnogi su iznajmljivači spremni pobrinuti se i za dječji krevetić, a da cijena ipak ostane povoljna. Rado ćemo se raspitati za Vas - besplatno, naravno.
Pitanje: Jesu li u objektu dozvoljeni kućni ljubimci?
Odgovor: U mnogim objektima vlasnici dozvoljavaju dovođenje kućnih ljubimaca. Točne informacije o tome, kao i o eventualnim troškovima na licu mjesta naći ćete u opisu dotičnog objekta. Kućnim ljubimcima uglavnom nije dozvoljen pristup u blagovaonicu ili bazen, prije svega u turističkim naseljima ili hotelima. Molimo Vas da pri rezervaciji ne zaboravite navesti kućnog ljubimca, vrstu i veličinu, jer bi se u protivnom moglo dogoditi da Vas iznajmljivač ne pusti u svoj objekt. Ako boravak kućnih ljubimaca u objektu i nije dozvoljen, to ne mora značiti da na posjedu ili unutar naselja neće biti kućnih ljubimaca.
Pitanje: Da li je psima dozvoljen pristup plaži?
Odgovor: Na ovo pitanje nije moguć općenit odgovor jer postoje znatne razlike od mjesta do mjesta. Molimo Vas da postavite pitanje konkretno za Vaš objekt a mi ćemo za Vas brzo i besplatno doznati odgovor.
Pitanje: Imam daljnja pitanja vezana za moj smještajni objekt!
Odgovor: Baza podataka sadrži puno podataka koje je naveo iznajmljivač i koji su prema našem iskustvu dovoljni. Rado ćemo se za Vas dodatno informirati. Molimo izvršite predrezervaciju klikom na gumb "Rezervirati bez obaveze" i postavite pitanje u rezervaciji u polju "Napomena". Na taj način će smještajni objekt ostati rezerviran za Vas i u međuvremenu ga nitko drugi neće moći rezervirati.
FallBack: Bevorzugen Sie Ihre Sprache?FallBack: OKFallBack: Hinweis ausblenden