Dežurni telefon od 9 -17 sata

Hrvatske: 051-898000
iz inozemstva: 00385-51-898000

Pitanja vezana za cijene, dodatne troškove i boravišnu pristojbu

Pitanje: Jesu li cijene navedene na Internetu točne?
Odgovor: Da, u trenutku upita cijene na Internetu odgovaraju cijeni najma, eventualno preračunate po tečaju na dan objavljivanja oglasa. Molimo uzmite pri tom u obzir, da mnogi iznajmljivači navode cijene u domaćoj valuti, koja može varirati u odnosu na valutu prodaje (valutu plaćanja). U svakom slučaju, ako ste se odlučili za rezervaciju, prikazana cijena za Vas obvezujuća.
Pitanje: Jesu li cijene navedene po osobi ili po tjednu?
Odgovor: Za cijenu najma u načelu važi sljedeće: Kod kuća za odmor, apartmana, mobilnih kućica i šatora navedena je cijena po objektu. Kod hotela je navedena cijena po osobi. Kod posebno navedenih dodatnih troškova naznačeno je na što se cijena odnosi.
Pitanje: Ima li popusta ili posebnih ponuda?
Odgovor: Svi iznajmljivači svakodnevno ažuriraju cijene, ovisno o ponudi i potražnji. Prikazana cijena uključuje sve promjene i popuste i obvezujuća je konačna cijena, pod uvjetom da ne rezervirate nikakve dodatne usluge.
Pitanje: Osim cijene najma, koji su još mogući dodatni troškovi?
Odgovor: Cijena najma prikazuje sve troškove koje ste potvrdili. Nema skrivenih troškova. Jedina iznimka može biti državna turistička pristojba (koja se naziva boravišna pristojba), koju ili određuje mjesto ili država i može se promijeniti u bilo kojem trenutku.
Pitanje: Da li je potrebno platiti kauciju?
Odgovor: U načelu da. Ona uglavnom iznosi 150 EUR po objektu. Točne podatke o visini kaucije naći ćete u opisu objekta. Kauciju morate platiti u gotovini, na licu mjesta pri preuzimanju ključa. Nakon uredne predaje objekta i ključa kauciju iznajmljivač će Vam vratiti kauciju na licu mjesta u gotovini. Prema našem iskustvu, neki iznajmljivači od tog iznosa oduzimaju unaprijed dogovorene troškove. Plaćanje kaucije na licu mjesta je obvezno i može se dogovarati isključivo s iznajmljivačem.
Pitanje: Tko preuzima završno čišćenje objekta?
Odgovor: To se razlikuje od objekta do objekta. Uglavnom se završno čišćenje može uz nadoplatu naručiti na licu mjesta ili je već sadržano u cijeni najma. Molimo obratite pažnju na informaciju navedenu u opisu objekta.
Pitanje: Što je boravišna pristojba? Moram li je platiti? Koliki troškovi proizlaze iz toga za mene?
Odgovor: Državnu turističku pristojbu (koja se naziva boravišna pristojba) naplaćuje država, regija ili mjesto u kojima se smještaj nalazi. Nije dio cijene najma, osim ako nije drugačije naznačeno. U ponudi ćete uvijek biti obaviješteni gdje i kada se taxa mora platiti.
FallBack: Bevorzugen Sie Ihre Sprache?FallBack: OKFallBack: Hinweis ausblenden