Dežurni telefon od 9 -17 sata

Hrvatske: 051-898000
iz inozemstva: 00385-51-898000

O nama

Team holidayhome

 

Holiday Home osnovan je u Švicarskoj 2003. godine i kao europska tvrtka nudi kuće za odmor, apartmane i ostali smještaj za odmor. Naše kolege nisu samo na lokaciji u Švicarskoj, već i stalno naseljeni u Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Hrvatskoj i Italiji za naše goste i iznajmljivače na licu mjesta. Sa širokom mrežom na lokalnim tržištima i nekoliko milijuna posredničkih noćenja posjedujemo puno iskustva.

Naši su zaposlenici dobro obučeni turistički stručnjaci, iskusni IT stručnjaci i kompetentni regionalni zaposlenici koji su redovito na licu mjesta kod naših iznajmljivača. Ali pripravnici i studenti također mogu pronaći izazovan i uzbudljiv posao u Holiday Home-u i dobiti dobar uvid u bogatu industriju

Zahvaljujući kolegama iz mnogih različitih zemalja, interno pokrivamo 15 jezika za naše iznajmljivače i goste. Naši zaposlenici također govore vaš jezik. Od rezervacije do kraja vašeg odmora možete biti sigurni da ste u dobrim rukama. Tijekom vašeg odmora rado smo i besplatni prevodioci za Vas. Sretni smo što smo tu za vas. Možete nas telefonom kontaktirati u bilo kojem trenutku.

FallBack: Bevorzugen Sie Ihre Sprache?FallBack: OKFallBack: Hinweis ausblenden
Holiday home koristi kolačiće kako bi osigurao najbolju moguću uslugu.OKOstale informacije