Dežurni telefon od 9 -17 sata

Hrvatske: 051-898000
iz inozemstva: 00385-51-898000

Dajte nam vjetra u leđa !

Molim Vas dostavite mi
neobvezujuću ponudu u skladu s mojim željama.

O nama

Holiday home je osnovan 1997. i danas je kao europsko poduzeće posrednik za oko 100.000 kuća za odmor, apartmana i turističkih naselja. Sjedište tvrtke se nalazi u Steinhausenu u Švicarskoj. U Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj i Italiji nalaze se lokalni uredi za savjetovanje klijenata na licu mjesta. Zahvaljujući dobroj umreženosti sa lokalnim tržištem i više milijuna posredovanih noćenja posjedujemo bogato iskustvo i izdvajamo se od mase.

Imamo preko 50 zaposlenika u koje se ubrajaju isključivo vrhunski obrazovani turistički radnici, iskusni informatičari, kompetentni terenski suradnici koji redovito na licu mjesta rade s našim partnerima, te iskusni marketinški stručnjaci. Međutim, i praktikanti i studenti mogu u holiday home-u pronaći zanimljiv posao bogat izazovima i dobiti temeljit uvid u ovu mnogostranu struku.

Zahvaljujući našim kolegicama i kolegama koji pripadaju brojnim različitim nacijama, unutar poduzeća pokrivamo 15 jezika, tako da je omogućena nesmetana komunikacija između ponuđača smještaja i iznajmljivača u cijeloj Europi, a našim gostima je garantiran bezbrižan odmor. Naši suradnici zaduženi za rad s gostima govore i Vaš jezik. Od rezervacije pa sve do kraja odmora ćete biti u dobrim rukama.

Nudimo uslugu na najvišoj razini. To je naš glavni prioritet.

FallBack: Bevorzugen Sie Ihre Sprache?FallBack: OKFallBack: Hinweis ausblenden
Holiday home koristi kolačiće kako bi osigurao najbolju moguću uslugu.OKOstale informacije